Servicesenter

Et felksibelt bygg med BRA på hele 1179 m2. Tross sin alder godt vedlikeholdt og bevart. Bygget huser eiendommens energisentral som sikrer økonomisk og miljøriktig alternativ med hhv el-kjel og bio-kjel. Heldekkende brannalarmanlegg i romdelen med direkte varsling til sentralanlegg og alarmsentral. Tidligere benyttet til innkvartering av inntil 54 personer. Nå sengeplasser til 36 personer. 10 stk disponible rom på 21 m2 hver, som kan benyttes som behandlingsrom, undervisning eller som rom for overnatting.

Servicenteret med kjøkken, spisesal og peisstue. Romdelen har 10 stk rom a 21 m2 og tilhørende korridor og garderober. Kjeller under servicedel består av disponible rom, teknisk rom og eget vaskeri. 

Hovedkjøkken - godt utstyrt med 2 x kjøle og 1 x frys. Moderne ustyrt med det som trengs for å drive et storkjøkken. Betydelig påkostet med nye kjøle og frysemaskiner i 2016. Nytt grovkjøkken i tilknytning til hovedkøkkenet.

Nybonet gulv i peisstua. Åpning løsning mot spisesalen muliggjør bordsetting for inntil 100 personer.

I det som tidligere var kasserne finnes 9 stk 4-mannsrom på 21 m2 hver. Store nyoppussede garderober i gangen og stor tv-stue.

Twinrom

Rom med sovealkover sørger for privatliv i køya. Det finnes 4 stk garderobeskap pr rom. Sittegruppe og tv. 

Det er flere disponible rom i kjelleren, slik som dette som benyttes som trimrom. Dusj, wc, garderober og badstue finnes også i kjelleren.

Bordtennis rom perfekt for formålet. 

Eget vaskeri med god kapasitet. Spar kostnader med eget sengetøy. 

Fin vestvendt og skjermet uteplass.

Situasjonsplan